Мошеници и Престъпници дебнат Отвсякъде!!!!!

Внимавайте, Мошениците са в Акция!!!

Крамол N 12

Diado-Yotso-www.mimipet.com-1

 

 Преди да прочетете този Крамол, моля обърнете внимание на
 Важно за „Крамолите на Мими"!

 

*******

 

www.mimipet.com-moshenitsi-i-prestapnitsi-01 

 

Нечовешки същества тормозят отново нашите Родители!!! 

Нямат умора!!!!!

Колко пъти вече чета и слушам по разни ТВ, че са се обадили на възрастни хора по телефона и разиграват сценка с тях, че уж дъщеря им или сина им, нещо си е счупил или друг инцидент е станал. Но "това счупване" с един гипс няма да мине и операция ще трябва веднага!?! Естествено и пари ще поискат, и то не малко! Освен това, някой друг в слушалката ще се преправи, че "уж на пострадалата ви дъщеря (син), ще реве, и ще моли дори за вашата помощ!", внимавайте това е само подправения глас на детето ви!!!!!

Тези нагли и долни същества, те дори не са хора!!!!!


Питам се, нямат ли родители и близки?!!
Как въобще може подобна сценка да играят с възрастните хора и да ги притесняват!!!
Да въобще човек, ако е такъв, може да си позволи да отнеме и последната стотинка на един пенсионер, когато и без това пенсията не му стига дори за лекарствата!!!


Изчадия нечовешки!!!!!!!

 

Прави ли нещо Закона по въпроса?

Май Няма Закони за тези хора, няма кой да ги набута там, където им е мястото???

Нагли и долни същества!!!!!

Днес са се обади и у дома ми, да притесняват моите родители! Майка ми обаче се е усетила и не се е вързала на дръжката им! Явно в момента точно действат на територията на Южна България, предполагам!


Дано това не се случва с Вашите родители и близки!

 

Как да постъпят Вашите Родители в подобна ситуация?

* Първо, Не губете самообладание, не вярвайте в психозата им!!! Мислете трезво Родители, и не се поддавайте на недоказани приказки!!!

* Големи и пораснали деца, Предупредете възрастните си родители да не се вързват на подобни инсценировки и да не бързат да вярват сляпо!

* Нека им зададат някой друг въпрос, от къде се обаждат, от къде имат телефона ви, как е името на човека, който ви се обажда, кой е телефона му, и веднага запишете името и телефона му!!! Веднага след като затворите, подайте мнимото име с телефона му за проверка в близката полиция!
Не чакайте, а веднага звънете в полицията след това (ако въобще ви дадат имената и телефона си!!)!!!

* Родители, искайте да чуете гласа на дъщеря си (сина си), но пак не бързайте да вярвате, щото онези и гласовете вече подправят и много наподобавят тези, на децата Ви! Има Изпечени Мошеници, информационно много напреднали Мошеници, които сигурно вече са успели да запишат гласа на децата ви и сега просто го използват!!!!!

* Родители, кажете им, че току-що сте затворили телефона, след като сте говорили с дъщеря си (сина си) и веднага онези са звъннали, значи не е възможно да е вярно!!! Така ще ги сложите малко в шах неподготвени!!!

* След като затворите телефона, веднага, ама веднага звънете на дъщеря си (сина си)!!!!! Не се притеснявайте, ако никой не ви отговори, може детето ви да е навън, в банята, или телефона да му е в чантата, и да не чуе веднага телефона!!! Може батерията на телефона му да е паднала, да кара кола, да не е в него и да не може да го чуе въобще!!! Звънете на други близки, които може да са с детето Ви!!! А най-накрая, ако не успеете с никой да се свържите, звънете бързо в полицията, но не отваряйте вратата на дома си на никого!!!!!

* А ако имате повече притеснения, ако вече са ви поискали пари и очаквате да дойдат да ги вземат, Не губете никакво време и Веднага, ама абсолютно веднага звъннете в близката Полиция, разкажете всичко и чакайте полицаите да ви кажат какво да правите!!!

* Не отваряйте вратата и не се показвайте навън докато не дойде полицията с полицейка кола!!!!!


* Само Без Паника, запазете самообладание!!!!!
Никой не може да влезе у дома Ви, ако Вие не му отворите!!!!!

 

Мошеници, които лъжат и Вашите Дъщери!

Дали имат връзка с първия тип Мошеници?

Това пък са един друг вид Мошеници, които по един или друг начин се сближават с вашите дъщери. Сега са "на мода" един тип мошеници, като този тип от филма "Опасен Чар" с Тодор Колев! Изгледайте филма, ако не сте го гледали!

* Този тип Мошеници, информационно много напреднали, добре образовани, действат вече и чрез интернет сайтове за запознанства. Те търсят жертвите си сред самотни жени и майки, които очаквайки да срещнат "голяма си и истинска любов" са готови сляпо да повярват на подобни хора! Тези Мошеници са много ловки, много знаещи и можещи, "много добре обезпечени" само на думи!, ще ви свалят всички звезди от небето, ще ви обещаят (само) да сбъднат и най-съкровените ви желания, ще искат веднага да се сближат със семейството ви, ще са много галантни, изключително добри, ще ви угаждат като слуги, ще вършат и домакински работи, само и само да им повярвате и да ви влезат под кожата.

* Тези Мошеници - Галантни Любовници, може да бъдат както Българи, така и лица от чужд произход!!!!!

* От този тип Мошеници има лица в момента на територията на България, които имат приятели българи и е абсолютно възможно да действат заедно, защото освен че са много добре организирани, са и доста добре на интелектуално и техническо ниво!

* В един хубав ден обаче просто ще изчезнат, ще заминат надалеч, при своите родители "може би" (а кой знае къде са, може би само от другата страна на улицата!) и ще се нуждаят от пари за някакъв инцидент случил се или с тях, или с родителите им. А вие, ако продължавате все още да им вярвате, сигурно ще им изпратите и пари!

* Да обаче така и няма да чуете повече за тях!

* Ще отрезнеете, ама късно!


А ако не се вържите на играта им дали няма да ви спретнат едно отмъщение, ако не на вас, то поне на близките и познатите ви?
Не забравяйте, че няма случайни неща!

Питам се, дали пък тези мошеници не са същите, които зимно време "практикуват" единия вид "занаят", а когато се постопли го сменят с другия?

 

www.mimipet.com-moshenitsi-i-prestapnitsi-02

"Мостът на Въздишките"

 

"Мостът на Въздишките" е един от най-известните Мостове, който се намира не къде да е, а във Венеция, Италия. Но едва ли всеки един, прочел тези редове знае защо се нарича така?

 

Накратко ще ви кажа, че той свързва Двореца на Дожите, една много красива и много снимана сграда във Венеция с не по-малко известния Затвор.
Да, за Казанова сте чували и той много добре го е познавал, но сега няма да разказвам за него.

 

 

 

Защо обаче се е наричал "Мостът на Въздишките"?

Много просто, защото минали през съда на дожите, осъдените веднага и директно попадали в Затвора! Само, който е влизал там, знае за какво става въпрос и знае, че мостът с неговите миниатюрни отворчета на прозореца е бил последният лъч светлина, който са виждали осъдените и затова единственото нещо, което биха могли да направят е да въздъхнат за последно. След това са попадали във влажните и затворени от всякъде килии, без светлина, завинаги!

 

Защо ви разказах за "Моста на Въздишките"?

Защото си нямаме днес нито онези железни закони на Цар Симеон, нито подобни затвори, където да се хвърлят онези нечовешки същества наречни Мошеници - Престъпници!

Повече от това едва ли би било необходимо!!!

 

*******

  • Ако имате някакви препоръки, мнения или просто искате да споделите мисли за това, което сте прочели, моля Пишете Тук!